Štěpánek (TSS): Přemýšlím, s čím ti lidé nesouhlasí

02.10.2021 19:38 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k oficiálnímu stanovisku koalice TTS ke koronaviru

Štěpánek (TSS): Přemýšlím, s čím ti lidé nesouhlasí
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Občas v komentářích čtu, že někteří diskutéři souhlasí s programem Trikolory a spol. až na její postoje ke covidu. Pojďme se u toho zastavit.

Jediné oficiální stanovisko ke koronaviru a jedna ze stěžejních volebních tezí formace Trikolora Svobodní Soukromníci totiž zní: Nemocné léčit, ohrožené chránit, zdravé nechat žít!

Přemýšlím, s čím ti lidé nesouhlasí? To snad nemocné nemáme léčit? Nebo ohrožené nemáme chránit? Nebo snad zdraví lidé nemají normálně žít?

A očkování? Říkáme jediné: Má být dobrovolné. Nic víc, nic míň.

Jo, a pak také říkáme, že i v koronavirové době se mají dodržovat zákony, zvláště pak vláda a speciálně ministerstvo zdravotnictví, v čemž nám soudy dávají opakovaně za pravdu, a že nikdo nemá mít informační monopol. Ani na covid.

S čím nesouhlasíte? Prozraďte!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

9:15 Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

Dnešní oprávněné diskuze o současném návrhu migračního paktu jsou vedeny víceméně ve dvou rovinách: …