Štěpánek (Trikolóra): Evropské hodnoty v akci

19.03.2020 16:02

Pokud náhodou nevíte, co jsou to ty „evropské hodnoty“, tak spolek s názvem Evropské hodnoty to názorně předvádí den co den. Naposledy jeho výkonný ředitel Jakub Janda. Ano, ten porno Janda.

Štěpánek (Trikolóra): Evropské hodnoty v akci
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Spisovatel, hudebník Petr Štěpánek

Na adresu prezidenta republiky Miloše Zemana 15. 3. 2020 napsal:

„Prezident České republiky není jen vlastizrádce pracující pro Rusko a pro Čínu, ale také sračka co se v době největší národní krize za generace někdo schovává. Ale možná je to tak lepší, nikdo na ty jeho kecy a lži není zvědavý.“

Na svých webových stránkách o sobě hoši a děvčata z Evropských hodnot píší, že „ctí lidskou důstojnost a solidaritu“ a o kousek dál, že „pod tuto hodnotu zahrnují rovněž obecně prohlubování kultury důstojného vystupování…“.

Dle poslední výroční zprávy, jež je na webových stránkách k dispozici, konkrétně za rok 2018, je politická neziskovka Evropské hodnoty z 87 procent financována z veřejných zdrojů, jinými slovy – převážně z našich daní.

Tak už víte, co jsou to ty „evropské hodnoty“? S nataženou rukou šířit sprostotu.            

Jaký z toho plyne závěr? Až skončí šílenství okolo koronaviru, přijde čas k přehodnocení spousty věcí. Není pochyb, že také bude třeba víc šetřit. Posílat peníze z veřejných rozpočtů vyčuraným darmožroutským sprosťákům Jandova typu, nejenže není nezbytné, ale je to přímo zločin.

Převzato z profilu politika

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…