Strana „Trikolora Svobodní Soukromníci“ představila stínovou vládu. Občané mají mít právo na skutečnou alternativu

30.06.2021 13:29 | Zprávy

Strana „Trikolora Svobodní Soukromníci“ dnes představila stínovou vládu, jejímž cílem je seznámit veřejnost s programovými prioritami tohoto pravicového uskupení a zároveň poukázat na to, že je možné stát řídit zcela jinak, než jak to předváděly dosavadní vlády. Mezi stínovými ministry nechybí Václav Klaus, ml., Vlastimil Tlustý, Radomil Bábek, Petr Štěpánek, Miroslav Kostelka nebo Václav Krása.

Strana „Trikolora Svobodní Soukromníci“ představila stínovou vládu. Občané mají mít právo na skutečnou alternativu
Foto: volimtrikoloru.cz
Popisek: Koalice Trikolóra/Svobodní/Soukromníci - logo

„Volební uskupení Trikolora Svobodní Soukromníci“ vzniklo právě jako jasná alternativa, jak vůči dnešní vládě chaosu a destrukce, tak nástupu novodobých socialistů, kteří budou ještě více regulovat, zdaňovat a poklonkovat se Bruselu. Chceme voličům ukázat, že naši zemi jde spravovat skutečně jinak. Odvážně, suverénně, maximálně úsporně a s velkým respektem k právu a svobodě. Naši stínoví ministři jsou osobnosti, které v daných rezortech mají bohaté zkušenosti, ale zároveň budou mít dostatek kuráže, aby nekompromisně nastavovali zrcadlo současným i hypoteticky budoucím ministrům. Občané naší země mají právo si svobodně vybrat, jakou budoucnost naší země si skutečně přejí,“ uvedla předsedkyně a poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková, která je zároveň předsedkyní stínové vlády Trikolora Svobodní Soukromníci.

Podle předsedy Svobodných Libora Vondráčka je důležité, že společné volební uskupení má ve svých řadách množství kvalitních osobností a odborníků, jejichž názory stojí na stejných programových pilířích. „Jsme připraveni napravit škody způsobené vládou a vrátit se ke svobodnému životu bez omezení a lockdownů. Odstartujeme antibyrokratickou revoluci, snížíme moc státu nad životem i podnikáním, prosadíme štíhlý a efektivní stát s trvale nízkými daněmi. Vrátíme úctu českému právu, a to i tím, že jej nadřadíme nad právo Evropské unie,“ řekl Libor Vondráček, který se ve stínové vládě ujme ministerstva zahraničí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.