Střecha (Hnutí PRO Hodonín): Strážníci městské policie bojovali o pohár starosty

17.05.2022 13:05

Po tříleté pauze se na stadionu v Rybářích utkaly v pátek 13. května týmy městských policistů v 19. ročníku turnaje v malé kopané O pohár starosty města Hodonína. Kromě tradičních účastníků, Bohumína a Trnavy, domácí vyzvali také Skalicu.

Střecha (Hnutí PRO Hodonín): Strážníci městské policie bojovali o pohár starosty
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

„Letos slavíme třicet let výročí Městské policie v Hodoníně, tak jsme chtěli posílit tento turnaj ještě o naše partnerské město Skalica. Samozřejmě jsem rád, že už se všechny tyto akce rozbíhají. Počasí mají pěkné, tak doufám, že se to podaří a kluci si turnaj užijí,“ řekl starosta Libor Střecha. Utkání se hrála se na šíři fotbalového hřiště v počtu šesti hráčů a brankáře. „Hraje se každý s každým, bude šest zápasů a vítěze určí počet bodů. Vyhlásíme také nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje,“ řekl za organizátory, Městskou policii Hodonín, Stanislav Urbánek. Z vítězství se nakonec radoval domácí tým, na druhém místě skončila Městská policie Skalica a třetí místo patřilo policistům z Trnavy.

Turnaje týmů městských policistů se konají pravidelně. Kromě sportovní stránky je jejich důležitou součástí i vzájemné setkání a sdílení zkušeností. Další sportovní klání se koná na podzim v Bohumíně a zimní halový turnaj se následně uskuteční v Hodoníně v tradičním únorovém termínu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…