Střecha (Hnutí PRO Hodonín): Strážníci městské policie bojovali o pohár starosty

17.05.2022 13:05

Po tříleté pauze se na stadionu v Rybářích utkaly v pátek 13. května týmy městských policistů v 19. ročníku turnaje v malé kopané O pohár starosty města Hodonína. Kromě tradičních účastníků, Bohumína a Trnavy, domácí vyzvali také Skalicu.

Střecha (Hnutí PRO Hodonín): Strážníci městské policie bojovali o pohár starosty
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

„Letos slavíme třicet let výročí Městské policie v Hodoníně, tak jsme chtěli posílit tento turnaj ještě o naše partnerské město Skalica. Samozřejmě jsem rád, že už se všechny tyto akce rozbíhají. Počasí mají pěkné, tak doufám, že se to podaří a kluci si turnaj užijí,“ řekl starosta Libor Střecha. Utkání se hrála se na šíři fotbalového hřiště v počtu šesti hráčů a brankáře. „Hraje se každý s každým, bude šest zápasů a vítěze určí počet bodů. Vyhlásíme také nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje,“ řekl za organizátory, Městskou policii Hodonín, Stanislav Urbánek. Z vítězství se nakonec radoval domácí tým, na druhém místě skončila Městská policie Skalica a třetí místo patřilo policistům z Trnavy.

Turnaje týmů městských policistů se konají pravidelně. Kromě sportovní stránky je jejich důležitou součástí i vzájemné setkání a sdílení zkušeností. Další sportovní klání se koná na podzim v Bohumíně a zimní halový turnaj se následně uskuteční v Hodoníně v tradičním únorovém termínu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): V novele o návykových látkách je schován fakt o hygienách. Nepřípustné

20:01 Mašek (ANO): V novele o návykových látkách je schován fakt o hygienách. Nepřípustné

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…