Středočeská ODS plánuje jednu jízdenku pro cesty po kraji i Praze

28.05.2016 18:24

Vize hejtmana Petery o tom, že občané z Lysé nad Labem a Nymburka budou moci v budoucnu jezdit na jeden jízdní doklad do Prahy, působí trochu jako špatný vtip.

Středočeská ODS plánuje jednu jízdenku pro cesty po kraji i Praze
Foto: ODS
Popisek: ODS

Sociální demokraté měli na realizaci integrace veřejné dopravy v rámci Středočeského kraje a Prahy celých osm let. Namísto toho přinášejí jen několik málo měsíců před volbami velkou vizi. Vedení kraje připomíná pštrosa, který před všemi problémy strčil hlavu do písku a nyní před volbami ji vytahuje, aby slavnostně oznámil své vize.

ODS odmítá přešlapování na místě, jaké nejen v oblasti veřejné dopravy předvádí stávající vedení Středočeského kraje v čele s hejtmanem Peterou.

V případě našeho volebního úspěchu předložíme jasný harmonogram integrace veřejné dopravy v rámci celých středních Čech a Prahy. To je naše nabídka pro nadcházející volební období. Zavedeme pohodlnou a efektivní veřejnou dopravu. Na jednu jízdenku budou moci Středočeši cestovat kdekoli po kraji i do centra Prahy. Vlakem i autobusem.

Martin Kupka
lídr kandidátky ODS do zastupitelstva Středočeského kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.