Středočeská ODS plánuje jednu jízdenku pro cesty po kraji i Praze

28.05.2016 18:24

Vize hejtmana Petery o tom, že občané z Lysé nad Labem a Nymburka budou moci v budoucnu jezdit na jeden jízdní doklad do Prahy, působí trochu jako špatný vtip.

Středočeská ODS plánuje jednu jízdenku pro cesty po kraji i Praze
Foto: ODS
Popisek: ODS

Sociální demokraté měli na realizaci integrace veřejné dopravy v rámci Středočeského kraje a Prahy celých osm let. Namísto toho přinášejí jen několik málo měsíců před volbami velkou vizi. Vedení kraje připomíná pštrosa, který před všemi problémy strčil hlavu do písku a nyní před volbami ji vytahuje, aby slavnostně oznámil své vize.

ODS odmítá přešlapování na místě, jaké nejen v oblasti veřejné dopravy předvádí stávající vedení Středočeského kraje v čele s hejtmanem Peterou.

V případě našeho volebního úspěchu předložíme jasný harmonogram integrace veřejné dopravy v rámci celých středních Čech a Prahy. To je naše nabídka pro nadcházející volební období. Zavedeme pohodlnou a efektivní veřejnou dopravu. Na jednu jízdenku budou moci Středočeši cestovat kdekoli po kraji i do centra Prahy. Vlakem i autobusem.

Martin Kupka
lídr kandidátky ODS do zastupitelstva Středočeského kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…