Středočeský STAN navrhuje odvolat radního Hermana

29.06.2019 12:18

V loňské komunální předvolební kampaní v Kolíně se objevily anonymní letáky s fotografií starosty Kolína a lídra kandidátky Změny pro Kolín Víta Rakušana, které obsahovaly nepravdivá tvrzení ohledně tzv. krocení dluhu města Kolína.

Středočeský STAN navrhuje odvolat radního Hermana
Foto: STAN
Popisek: STAN

Tvůrcem tohoto anonymního letáku i zadavatelem do distribuce byl Martin Herman. Učinil tak anonymně pod falešným jménem Jaromír Havlíček. Takto nechal vyhotovit, vytisknout a distribuovat více než 13 000 anonymních letáků s nepravdivými údaji.

Pan Herman ve funkci radního Středočeského kraje reprezentuje kraj navenek. Vzhledem k výše popsanému nepochybně nečestnému a amorálnímu jednání nelze akceptovat, aby takováto osoba, jednající a vystupující v komunální volební kampani záměrně pod falešnou a zcela smyšlenou identitou, nadále zastávala pozici radního Středočeského kraje.

Zastupitelstvo, kde má většinu hnutí ANO a ČSSD, za vydatné pomoci komunistů, však Martna Hermana podrželo a návrh na jeho odvolání zamítlo. Vnímáme to tak, že všem těmto politické stranám je chování Martina Hermana - tedy schovávání se za krycí jméno a anonymní neférová politická soutež - vlastní.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…