Šula (TOP 09): Hazard na Praze 12 má zelenou

01.06.2015 8:21

Zasedání zastupitelstva městské části Prahy 12 v úterý 19. 5. 2015, svolané opozicí, jednalo čtyři hodiny. Ohledně zrušení nulové tolerance se však mnoho nezměnilo.

Šula (TOP 09): Hazard na Praze 12 má zelenou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Účelem bylo zamezit legalizaci sedmi heren s nonstop provozem, které rada dne 20. 4. 2015 odsouhlasila. Koalice ve složení Změna pro Prahu 12, ČSSD a hnutí ANO nepřipustila návrh usnesení připraveného TOP 09 s jasnou deklarací nulové toleranci hazardu.

Namísto toho koalice prosadila nejednoznačné usnesení. Přes protesty občanů i opozice toto usnesení patrně zachovává stávající stav - nezměnilo usnesení rady z 20. 4. 2015, které dává prostor pro hazard a neschválilo pokračování nulové tolerance k hazardu. Tím je patrně zachována platnost zmíněného usnesení, které již bylo na Magistrát doručeno. Petr Šula dále cituje z přijatého usnesení: „Zastupitelstvo nepožaduje žádné další změny v příloze obecně závazné vyhlášky hlavního města prahy č. 10/2010 Sb., kterou se stanoví místa a čas, na kterých lze provozovat loterie a jiné podobné hry.“

Na fotografii můžete porovnat  jednoznačně formulovaný návrh usnesení klubu zastupitelů TOP 09, který nebyl přijat  a schválené usnesení koalicí, které bylo předloženo na závěr zasedání.

Petr Šula, předseda klubu zastupitelů TOP 09 Praha 12

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…