Švec (PRO JČ): Děkuji pedagogům, kteří se věnují dopravní výchově mládeže

20.02.2018 17:33

Radní Jihočeského kraje Švec ocenil pedagogy za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu

Švec (PRO JČ): Děkuji pedagogům, kteří se věnují dopravní výchově mládeže
Foto: youtube.com
Popisek: Jiří Švec (PRO JČ)

Ocenění za celoživotní práci v oblasti bezpečnosti silničního provozu získali bývalí pedagogové Miroslav Pileček a Bohumír Malík. Předal jim jej krajský radní pro dopravu Jiří Švec. Stalo se tak 20. února v rámci tradičního Semináře BESIP pro pedagogy Jihočeského kraje a organizátory dopravních soutěží.

Pileček působil na ZŠ Zlatá stezka a především v DDM Prachatice, kde organizoval veškeré dopravní soutěže v Prachaticích. Malík pracoval na ZŠ a MŠ Horní Planá, kde dlouhá léta učil dopravní výchovu a organizoval soutěže na Českokrumlovsku.

Práci se věnují ve svém volném čase, o víkendech a dobrovolně

„Jsem velice rád, že mohu prostřednictvím Jihočeského kraje ocenit záslužnou práci pedagogů, kteří se ve svém volném čase, o víkendech a dobrovolně věnují dopravní výchově a přispívají tak k podpoře vzdělávání dětí v této oblasti,“ uvedl Švec s tím, že obětavost učitelů oceňuje nejen coby radní, ale také jako rodič. 

Seminář BESIP pro pedagogy Jihočeského kraje a organizátory dopravních soutěží se v budově krajského úřadu konal již počtvrté. Více informací najdete ZDE.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice