Svobodní zakládají fond na podporu podnikatelů

28.12.2020 13:19

Republikový výbor Svobodných odsuzuje chaotický, necitlivý a až šikanózní přístup vlády vůči malým a středním podnikatelům v této zemi.

Svobodní zakládají fond na podporu podnikatelů
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Domníváme se, že naše vláda ztrácí každým svým dalším krokem poslední zbytky kredibility a důvěry, která je nutná, mají-li být kroky v boji s epidemií koronaviru ospravedlnitelné a úspěšné.

Svobodní podporují postižené podnikatele a jejich projevy legitimní občanské neposlušnosti, které se v poslední době začínají stále častěji objevovat především v oblasti gastroslužeb, a pokládají je v aktuální situaci za velmi pádnou a relevantní zpětnou vazbu, na kterou vláda musí začít brát zřetel.

Zároveň Republikový výbor rozhodl o zřízení fondu na podporu podnikatelů, kteří jsou za svůj občanský projev postihováni, a v rozpočtu na příští rok zařadil položku 100 000 Kč jako první vklad Svobodných.

Usnesení bylo přijato na jednání 12. prosince 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…