TOP 09: Děkujeme všem voličům i kandidátům

11.10.2014 18:45

Vedení TOP 09 děkuje svým voličům za účast ve volbách do zastupitelstev obcí i do Senátu.

TOP 09: Děkujeme všem voličům i kandidátům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

„Jsem potěšen, že tentokrát přišlo k volbám více lidí... Nevíme ještě konečné výsledky, ale je na čase, abych poděkoval všem voličům, že šli k volbám. Samozřejmě mě nejvíce těší ti, kteří hodili hlasy TOP 09, to je samozřejmé...Teď musíme počkat, jaký bude konečný výsledek,“ uvedl předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

„Připojuji se k poděkování voličům pana předsedy za důvěru. Velmi rád bych také poděkoval našim kandidátům (i těm z řad nestraníků), kteří šli do komunálních a senátních voleb, aby prosazovali jasně čitelné hodnoty. Strana TOP 09 může být někomu sympatická a jinému nesympatická, ale vychází z hodnotových principů, je čitelná a je nositelkou konzervativních hodnot. Je jasné, co budou naši kandidáti prosazovat a čemu budou naopak bránit. Chci je ujistit, že v TOP 09 budou mít odborný servis,“ řekl Miroslav Kalousek.

„Dovolte mi, abych poděkoval voličům. Účast přes 50% znamená, že se nenechali otrávit antikampaní,“ dodal lídr kandidátky na primátora hlavního města Prahy Tomáš Hudeček.

„Věříme v dobrý výsledek ve městech a samozřejmě nám záleží na výsledku v Praze, kde bychom rádi obhájili prvenství. Doufám, že si udržíme pozice, které jsme získali v komunálních volbách před čtyřmi lety,“ řekl po příchodu na štáb první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…