TOP 09: Předsednictvo jmenovalo novou tiskovou mluvčí

23.11.2010 17:38

Na pozici nové tiskové mluvčí byla dnes předsednictvu TOP 09 představena Alžběta Plívová, absolventka FF UK, která v předchozím období působila na Tiskovém oddělení MF.

TOP 09: Předsednictvo jmenovalo novou tiskovou mluvčí

„Těším se na spolupráci se všemi složkami strany i s jejími podporovateli. Věřím, že se mi podaří zachovat tak dobré vztahy mezi námi, médii a veřejností, jaké úspěšně vytvořil můj předchůdce. Obracejte se na mě, prosím, se všemi dotazy, nápady a podněty," říká Plívová.

Jan Jakob, dosavadní tiskový mluvčí strany TOP 09, získal po letošních komunálních volbách, v nichž za TOP 09 kandidoval, post starosty obce Roztoky u Prahy. Z důvodů časové náročnosti nové role Jan Jakob rezignoval na místo tiskového mluvčího a bude se nadále plně věnovat politice na úrovni obecní správy.

„Práce tiskového mluvčího TOP 09 byla velkou výzvou a zkušeností. Děkuji politikům TOP 09 a kolegům z celostátní kanceláře za výbornou spolupráci. Největší poděkování ale patří všem novinářům, se kterými jsem měl možnost spolupracovat. Děkuji," rozloučil se nastupující starosta Jan Jakob.

Více:
Votoček (TOP 09): Volební inženýring ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: top09.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL