TOP 09: Radnice plné kmotrů, komunistů, estébáků a fízlů? Prostě to nedovolíme

29.09.2014 15:39

Za necelý rok svého působení prokázaly vládní strany ČSSD, ANO a KDU-ČSL dosud nevídanou vstřícnost k prominentům zločinného komunistického režimu.

TOP 09: Radnice plné kmotrů, komunistů, estébáků a fízlů? Prostě to nedovolíme
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Anketa

Pro komunální volby v Praze se formují nová hnutí. O jakém jste doposud slyšeli?

7%
hlasovalo: 2309 lidí
 Z desítek příkladů vyjmenováváme ty nejkřiklavější:

-  Klíčovým členem vlády je osoba, která není schopná vykázat se negativním lustračním osvědčením v rozporu s platným a dosud účinným zákonem.

-   Před několika týdny byl náměstkem policejního prezidenta pro trestní řízení jmenován policista s minulostí sedmiletého působení důstojníka StB s přímou vazbou na boj s vnitřním nepřítelem.

-  Vládní strany v zákoně o státní službě pro účely tohoto zákona uznaly předlistopadovou VŠ SNB stejně vyhovující jako Univerzitu Karlovu či Masarykovu univerzitu.

-  Poslanci mandátového a imunitního výboru z ČSSD a ANO požadovali, abychom se v Poslanecké sněmovně omlouvali komunistickým fízlům.

- V pátek minulý týden poslanci ČSSD, ANO a KDU-ČSL o pouhé dva hlasy prosadili v Poslanecké sněmovně zákon, díky němuž se členem vlády ČR může stát i nejvyšší bývalý důstojník StB či komunistický funkcionář.

TOP 09 pokládá tuto politiku za nebezpečnou pro naši budoucnost a v Poslanecké sněmovně vyvíjí veškerou energii pro její zastavení a zbrzdění. Je tam však v menšině. Za deset dní budeme rozhodovat o složení městských a obecních zastupitelstev a o složení třetiny Senátu. Obracíme se na všechny občany, kterým nejsou současný hrozivý trend a negace odkazu listopadu 1989 lhostejné, aby přišli svůj názor říct k volbám a nedovolili tyto praktiky, jejichž nositelem je zejména hnutí ANO, vnést masivně i na naše radnice.

Městem, kde něco takového dosud nepřipadá v úvahu a kde navíc městská rada s obdivuhodnou odvahou vyhnala i takzvané kmotry, je Praha. V Praze se proto celá TOP 09 jednoznačně staví za kandidátku primátora Hudečka a za jeho závěrečné předvolební heslo KMOTŘI, ESTÉBÁCI, KOMUNISTI, FÍZLOVÉ, NEDÁME VÁM PRAHU.

Karel Schwarzenberg, předseda TOP 09
Miroslav Kalousek, předseda poslaneckého klubu TOP 09
Tomáš Hudeček, primátor hlavního města Prahy

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…