TOP 09: Rozšířil se nám tady takový nešvar…

07.05.2019 11:38

Holubová a Hrušínský natočili volební klip na motivy Pelíšků

TOP 09: Rozšířil se nám tady takový nešvar…
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Společná kandidátka Starostů, regionálních hnutí a TOP 09 vstoupila do poslední fáze volební kampaně spotem, který už pár hodin po zveřejnění rozvířil sociální sítě. Od neděle, kdy ho koalice představila svým fanouškům na sociálních sítích, video sdílely už desítky tisíc lidí. Herečka Eva Holubová v klipu znovu ztvárňuje svou legendární roli učitelky z Pelíšků, Jan Hrušínský hledá „proevropskou třídu“ a na závěr na chodbě vytrestá „soudruha“.

Klip má zdůraznit, že kandidátka vedená Jiřím Pospíšilem a Stanislavem Polčákem je tou nejvíce proevropskou, a kromě reálného programu pro budoucnost České republiky také odmítá pokusy populistů o oslabování a štěpení unie. Klip je aktuální pro dnešní dobu i kvůli tomu, že se finalizují návrhy na změnu ústavy a zavedení celostátního referenda z pera hnutí ANO, Pirátů a SPD.

„Klip ukazuje, že jsme jasně proevropská koalice, která podporuje setrvání České republiky v Evropské unii. I proto upozorňujeme na brexit, který nepřinesl Velké Británii nic pozitivního. Naopak ji způsobil jen problémy, a proto je zařazen mezi nesmyslná slovíčka. Velmi si vážím toho, že se Eva Holubová a Jan Hrušínský těchto rolí ujali. Zvládli to skvěle. Klip i díky nim jasně vystihuje naši politickou orientaci a náš politický program,“ říká lídr kandidátky, europoslanec Jiří Pospíšil.

„Členství v EU přineslo ČR nesporné výhody. Dnes se ale ozývají hlasy, které to zpochybňují. Jsme proevropská kandidátka, která to myslí s Evropou, a hlavně s naší zemí dobře. Nebudeme zavírat oči nad problémy, kterým společně čelíme. Budeme navrhovat fungující řešení ve prospěch ČR i celé Evropy,“ doplňuje dvojka kandidátky za STAN Stanislav Polčák.

Volební spot bude od 8. května v rámci tradičního předvolebního bloku vysílat i Česká televize. Video je ke zhlédnutí na Facebooku TOP 09 ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.