TSS: Bráníme normální svět, vaši svobodu a prosperitu

11.08.2021 10:07

Nejen ve světě, ale také v naší zemi jsme svědky mnoha nekalých politických praktik, ideologií způsobujících rozvrat společnosti a tradičních hodnot, zneužívání soc. dávek, nelegální migrace a migračních kvót, aktivit ekologických alarmistů, zhoubné zelené politiky a covidové totality.

TSS: Bráníme normální svět, vaši svobodu a prosperitu
Foto: volimtrikoloru.cz
Popisek: Koalice Trikolóra/Svobodní/Soukromníci - logo

Naši lidé jsou také vaši lidé. Nenecháme si nikým diktovat, jak máme žít nebo co si máme myslet. Trikolora Svobodní Soukromníci vrátí do parlamentu národní hrdost i zdravý rozum!

Máte právo určovat svět, ve kterém žijeme.

Osvoboďme se od následujících absurdit, které jsou za hranicemi moderní společnosti:

Podle vakcinologa Marka Petráše je nutné proti covidu očkovat i domácí zvířata. Vědecký garant projektu české vakcíny proti covidu zřejmě svůj „byznys plán“ okopíroval od Ruska nebo Spojených států, kde už na vakcíně pracují.

Firmy nabízející akcie na burze NASDAQ od teď musejí mít v představenstvu alespoň dvě LGBT či rasově „rozmanité“ osoby. Burza tak rozhodla po stížnostech na nedostatečnou rozmanitost v americkém obchodním světě. Progresivní sociální inženýrství dobývá svět financí.

Anketa

Je dobře, že byl Koudelka dočasně pověřen řízením BIS?

hlasovalo: 9406 lidí

Uprchlík, který minulý rok podpálil katedrálu ve francouzském Nantes po propuštění z psychiatrické léčebny zavraždil kněze v nedaleké vesnici. Čtyřicetiletý muž původem z Rwandy přišel v roce 2012 do Francie nelegálně, obdržel tři deportační příkazy a byla mu zamítnuta žádost o azyl. Přesto však došlo k těmto hrůzným činům.

První důsledky zelené evropské politiky na sebe nenechaly dlouho čekat – od podzimu totiž výrazně podraží elektřina. Příčinou jsou emisní povolenky, uzavírání německých uhelných a jaderných elektráren. Ročně tak Češi zaplatí zhruba o 1 350 Kč více. Za těchto podmínek můžeme rostoucí ceny očekávat i v budoucnu.

Francie zavedla covidové pasy, kterými se občané od pondělí musejí prokazovat v restauracích, barech, nemocnicích, kinech a vlacích. V některých oblastech dokonce i ve větších obchodech. Covidový pas lze obdržet po ukončení očkování, zotavení z covidu v poslední době nebo po předložení negativního testu z předchozích 72 hodin. Videozáznamy probíhajících kontrol připomínají období totality.

Přečtěte si náš společný volební program ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice