Tesař (Trikolóra): Zatím ještě nikdo nikoho neposekal a nepodříznul mačetou

27.03.2021 19:30

Projev na ideové konferenci Trikolóry.

Tesař (Trikolóra): Zatím ještě nikdo nikoho neposekal a nepodříznul mačetou
Foto: Trikolóra
Popisek: Trikolóra

Vážené dámy a pánové, milí členové a příznivci Trikolóry, řeknu pár jasných slov o vztahu Trikolóry k našemu členství v Evropské unii a k jedné z nejpalčivějších otázek dnešní doby, totiž k ekonomické migraci.

Anketa

Je vám líto, že Klaus ml. odešel z politiky?

53%
22%
hlasovalo: 11767 lidí

My v Trikolóře ctíme demokracii. Principem demokracie je, že lidmi volený zástupce hájí zájmy občanů ze svého města, kraje, své země. To je přirozené a správné a na nižších úrovních též lépe kontrolovatelné. V Evropské Unii taková demokracie není, protože rozhoduje zejména nikým nevolená evropská komise a jejich armáda úředníků a zčásti poslanci, o kterých ani nevíme jak hlasují. Takový systém podle nás odporuje základní myšlence demokraticky volených a kontrolovatelných zástupců občanů. 

V každé demokracii by měl zvolený zástupce hájit zájmy svých voličů a své země. Toto je však v přímém rozporu s představami vládnoucích globalistů, kteří se snaží z Evropy vytvořit superstát a z občanů univerzální Evropany bez národní sounáležitosti. a proto vznikl šílený plán promíchat do jednotlivých zemí migranty, kteří žádné národní ukotvení v jednotlivých evropských státech nemají, lze si jejich podporu snadno koupit a bude se tedy jednodušeji  realizovat umělé sjednocení kontinentu.

Jedná se o produkt extrémní levicové ideologie, která nenávidí tradiční křesťanské hodnoty a tradice a prosazuje takzvané multikulturní obohacení. Žijeme v době kdy jsou ničeny sochy velikánů, jejichž odkaz by nám měl být svatý, kdy se opět cenzuruje, maže, blokuje, vylučuje, ostrakizuje. V Itálii dokonce soudili bývalého ministra Salviniho za to, že si dovolil zabránit migračním lodím přistát ve své zemi.

Mohlo by se někomu zdát, že hrozby řízené migrace se nás až tak moc netýkají. Proudy nelegální masové migrace zatím v Evropě míří jinam a ani vedlejší důsledky migrace nás zatím nezasáhly. Ještě nehoří kostely ani tu nevybouchly bomby v metru, ještě se hromadně nevraždilo v hudebním klubu, ještě nikdo nikoho neposekal a nepodříznul mačetou. Ale hranice i náruče našich domácích multikulturalistů a eurosocialistů  jsou otevřené a je to tedy jen otázkou času, pokud je nezastavíme. 

Nový migrační pakt se od povinných kvót, které se Evropská unie snažila členským státům nadekretovat v minulosti, nijak neliší. Trikolóra tento pakt zásadně a rezolutně odmítá. O našich věcech, včetně toho, koho a za jakých podmínek naše země přijme či nepřijme na své území, se musí rozhodovat v České republice, nikoli v Bruselu či Berlíně.

Úsilí Trikolóry o obnovení svrchovanosti a suverenity České republiky je ta jediná správná cesta.

Do Evropské unie jsme 1. května 2004 vstoupili na základě výsledků referenda z roku 2003. V dalších letech se podmínky našeho členství i celá Evropská unie naprosto zásadním způsobem změnily. Jsme nyní členy úplně jiné unie, než o které se v roce 2003 hlasovalo.

Proto je nutné, poctivé a demokratické, dát občanům prostor a šanci, aby se znovu, stejně jako tenkrát, vyjádřili, zda něco takového chtějí či nechtějí. Ústava České republiky hovoří jasně „Lid je zdrojem veškeré státní moci.“

Nechceme, aby nám podobu našich zákonů diktoval Brusel a my je pokorně museli přijímat. Jsme pro evropskou spolupráci, ale v takovém rozsahu, jaký si určíme MY sami, a v takové podobě, jaká NAŠÍ zemi vyhovuje. 

Zásadová a národní politika – je to, co naše země potřebuje!

Trikolóra bude vždy hájit… České zájmy na prvním místě. Děkuji za pozornost

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…