Trikolora Svobodní Soukromníci: Superlídrem bude Zuzana Majerová Zahradníková

30.07.2021 10:02

Formace TSS schválila kandidátní listiny

Trikolora Svobodní Soukromníci: Superlídrem bude Zuzana Majerová Zahradníková
Foto: volimtrikoloru.cz
Popisek: Koalice Trikolóra/Svobodní/Soukromníci - logo

Politická formace Trikolora Svobodní Soukromníci schválila kandidátní listiny pro letošní volby do Poslanecké sněmovny, které se konají ve dnech 8. a 9. října 2021.

Anketa

Roman Janoušek se přibelhal do vězení. Myslíte, že je na tom zdravotně opravdu tak zle?

hlasovalo: 18461 lidí

Superlídrem formace bude poslankyně a předsedkyně hnutí Zuzana Majerová Zahradníková, která současně zaujme pozici lídra v Praze.

Politickou formaci Trikolora Svobodní Soukromníci zároveň podpoří politické hnutí Manifest, jehož členové posílí společnou kandidátní listinu.

“Na čtvrtečním jednání jsme uzavřeli kandidátní listiny pro všech 14 krajů. Tyto listiny budou v těchto dnech prostřednictvím zmocněnce oficiálně podány na krajské úřady. Já osobně jsem vyslyšela opakované výzvy z naší členské základny a přijala jsem pozici superlídra. Považuji proto za přirozené a správné, že budu kandidovat v hlavním městě,” řekla poslankyně Zuzana Majerová Zahradníková.

V této souvislosti došlo také k dalším změnám na pozicích lídrů jednotlivých kandidátních listin. Předseda výboru Podnikatelských odborů Radomil Bábek povede kandidátku formace Trikolora Svobodní Soukromníci ve Středočeském kraji, podnikatel Antonín Fryč kandidátku v Olomouckém kraji a lídrem pro Moravskoslezský kraj bude advokát Alfréd Šrámek.

“Před voliče předstupujeme jako tým, který táhne za jeden provaz, a který je jedinou skutečnou alternativou vůči současné vládě chaosu i hrozbě nastupující novodobé levice. Jsme politická formace, která brání normální svět, svobodu, prosperitu i peněženku každého občana i podnikatele. Chceme vládu skutečných osobností, které po covidu obnoví naši zemi a vrátí do parlamentu národní hrdost i zdravý rozum,” dodala Zuzana Majerová Zahradníková.

Veškeré podrobnosti i kompletní kandidátní listiny budou již brzy zveřejněny ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.