Trikolora: Zákonodárci, odvolejte prezidenta Pavla!

05.10.2023 12:12 | Ze sítí

Reakce na projev prezidenta Petra Pavla v Evropském parlamentu, publikovaná na veřejném facebookovém profilu strany

Trikolora: Zákonodárci, odvolejte prezidenta Pavla!
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Naše pochybnosti o schopnosti Petra Pavla vykonávat funkci prezidenta republiky, narůstající s každým dalším jeho veřejným vystoupením, dostoupily po jeho projevu v Evropském parlamentu vrcholu.

Anketa

Dopadly slovenské volby dobře?

95%
hlasovalo: 36094 lidí

Podle čl. 1 Ústavy ČR je Česká republika svrchovaný stát, přičemž podstatou svrchovanosti je nebýt nikomu podřízen. Vzdávat se práva veta znamená vzdávat se naší národní svrchovanosti a suverenity, neboť kdo nemá právo veta, může být kdykoli přehlasován. Vzdát se svrchovanosti rovná se velezradě ve smyslu čl. 65 odst. 2 Ústavy ČR.

Hlava státu, jež dobrovolně navrhuje, abychom se práva veta vzdali, hlava státu, jejíž největší starostí je všechno jiné jen ne zájmy občanů vlastní země, hlava státu, jež je slouhou cizích velmocenských zájmů, nemá na Pražském hradě, symbolu české státnosti, co pohledávat.

K výkonu prezidentské funkce nestačí uměl jezdit na motorce, běhat po newyorském Central Parku či dobře vypadat na poštovních zámkách. Prezident republiky nesmí být loutkou v cizích rukou, prezident republiky nesmí být politickým nástrojem přítele po boku, který je placen ze zámoří.

Ze všech těchto důvodů Trikolora poslance a senátory vyzývá, aby loutkového prezidenta Petra Pavla z funkce prezidenta republiky odvolali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

nespáchal včera rozvědčík trestný čin minimálně ve stadiu přípravy ???, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusecharl , 05.10.2023 12:50:44

|  9 |  0

Další články z rubriky

Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

7:17 Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ř…