Trikolora si zvolila nové vedení, Zuzana Majerová obhájila funkci předsedkyně

21.01.2024 16:02 | Tisková zpráva

V sobotu 20. ledna 2024 se v pražském hotelu Olšanka uskutečnil 3. celostátní sněm Trikolory. Sněm byl volební, Trikolora si na další dva roky zvolila nové vedení.

Trikolora si zvolila nové vedení, Zuzana Majerová obhájila funkci předsedkyně
Foto: Trikolora
Popisek: Trikolora - logo

Post předsedkyně obhájila Zuzana Majerová a post 1. místopředsedy Petr Štěpánek. Řadovými místopředsedy byli zvoleni Otto Černý, Josef Sláma a Petr Levíček.

Na sněmu rovněž vystoupila řada hostů, kupříkladu Petr Bystroň, předseda bavorské AfD a poslanec německého Bundestagu, předseda SPD Tomio Okamura, místopředseda SPD Radim Fiala, lídři společné kandidátky SPD a Trikolory do evropských voleb Petr Mach a Ivan David nebo ekonom doc. Miroslav Ševčík.

Do všech voleb, které se konají v tomto roce, tedy do Evropského parlamentu, do krajských zastupitelstev a do Senát, jde Trikolora v koalici s hnutím SPD. Předsedkyně Trikolory Zuzana Majerová figuruje na společné kandidátce SPD a Trikolory do evropských voleb na třetím místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Pohádka o premiérovi, u něhož zítra již znamená včera

9:02 Lachnit (ANO): Pohádka o premiérovi, u něhož zítra již znamená včera

„Vážení občané, zlevňuje se,“ oddechl si premiér Petr Fiala poté, co si ve Strakově akademii otevřel…