Tulpa (SLK): Gastroden si dlouhodobě udržuje vysokou úroveň

30.05.2019 9:41 | Zprávy

Své dovednosti nasbírané během studií předvedli v pátek 24. května již počtyřiatřicáté žáci Střední školy gastronomie a služeb ve Dvorské ulici na libereckém Králově Háji.

Tulpa (SLK): Gastroden si dlouhodobě udržuje vysokou úroveň
Foto: youtube.com
Popisek: Petr Tulpa (SLK)

 V rámci tradičního Gastrodne, tentokrát s letopočtem 2019, předvedli um studenti oborů kuchař, číšník, cukrář, krejčí, kadeřník, hotelnictví, gastronomie a kosmetické služby.

K vidění byly slavnostní tabule, výrobky studené kuchyně a cukrářské výrobky doplněné prodejem výrobků teplé a studené kuchyně a barmanských a cukrářských výtvorů včetně grilovaných pokrmů. To vše doplnily módní přehlídky kolekcí oděvní tvorby, přehlídky účesové tvorby a kosmetických trendů.

„Vystoupil i pěvecký sbor základní školy Jabloňová, děti z mateřské školy Jablůňka, program zpestřily rovněž soutěže pro návštěvníky,“ zmínil ředitel školy Zdeněk Šlaich.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

Proč řešit tituly?

Já bych řekl, že dnes má titul kde kdo a o ničem to nevypovídá, respektive o jeho odbornosti a schopnostech. Snad s výjimkou lékařů, tam bych asi nechtěl, aby mě ošetřoval někdo, kdo o tom nemá páru. Mimochodem dnes je není problém narazit na vysokoškoláka, ale co na lidi, co umí pracovat rukama. Tř...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bek: Odborné školství přestává odpovídat poptávce

11:17 Ministr Bek: Odborné školství přestává odpovídat poptávce

Projev na 12. schůzi Senátu 3. července 2025 k školskému zákonu