Udženija (ODS): Dejte nám šanci řešit Prahu, sebe jsme již vyřešili

23.06.2014 10:59

Pražská ODS má odhlasované kandidátky do podzimních parlamentních voleb. V čele je opět docent Bohuslav Svoboda, muž činu, který dokázal, že postavit se zákulisním politickým praktikám má smysl - i když u toho utrpěl nejeden šrám.

Udženija (ODS): Dejte nám šanci řešit Prahu, sebe jsme již vyřešili
Foto: praha.eu
Popisek: Pražská radní Alexandra Udženija

Anketa

Pro komunální volby v Praze se formují nová hnutí. O jakém jste doposud slyšeli?

7%
hlasovalo: 2309 lidí
Jsem přesvědčena, že je to dobrá volba. Sama jsem skončila na pátém místě kandidátky a beru to jako velký závazek a výzvu. Jelikož co si budeme nalhávat - pozice ODS je silně otřesena i v Praze, v místě, kde měla dříve své nejsilnější zázemí a důvěru voličů. Nechci zde spekulovat o příčinách, známe je všichni.

Ráda bych ale poukázala na to, že současná kandidátka do zastupitelstva hlavního města Prahy neobsahuje žádná jména, která byla v minulosti spojována s finančními skandály, nepřijatelnými praktikami či nekompetentní prací. Jsem přesvědčena, že je to pro pražskou ODS ohromný krok vpřed, který doufám voliči ocení a zváží, zda nastal čas k návratu důvěry.

Já osobně jsem členkou ODS již více jak deset let a do pražského zastupitelstva kandiduji podruhé. Po boku primátora Bohuslava Svobody jsem zastávala funkci radní v oblasti správy majetku a podpory podnikání. Sama vím, že některé věci se mi dařily lépe, jiné méně, ale jsem přesvědčena, že jsem na své pozici obstála. Ano, věci se dají dělat lépe, hůře, jinak. Dá se více komunikovat, někdy je možné dělat kompromisy, někdy je nelze dělat vůbec. I toto vše si uvědomuji a velice hluboce nad tím přemýšlím. Nad čím ale nehodlám ani vteřinu přemýšlet, je loajalita vůči zvolenému lídrovi. I proto jsem ráda, že nás do voleb povede Bohuslav Svoboda a jsem přesvědčena, že dnes před vámi stojí opět důvěryhodná a profesionální ODS. Strana, která již není zahlcena vnitrostranickým pnutím a postraními zájmy.  Těším se, že pokud se nám díky vám podaří obhájit mandáty – ať již na pražském magistrátu, či na domovské Praze 2, bude naším jediným cílem diskuse s voliči na témata, kterými žije Praha a pražané nikoli politická strana.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Aleksandra Udženija - profil

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.