Udženija (ODS): Když se krása mění v korektní šílenost

07.06.2018 20:05

Komentář na facebookovém profilu ke změnám v americké soutěži krásy

Udženija (ODS): Když se krása mění v korektní šílenost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

Soutěž Miss America se začala pořádat v roce 1921 a od té doby o vítězce rozhodoval vzhled, talent a inteligence kandidátek. Z tradiční události oslavující přirozenou ženskou krásou se má teď stát další hlásná trouba na “revoluční” myšlenky v rámci různých hnutí jako MeToo.

Vypustili proto promenádu v plavkách, aby pohled na ženu v plavkách někoho neurazil. Ze soutěže krásy se tak stane vědomostní kvíz. Pak bychom ale soutěžící nemuseli ani vidět, mohly by stát za plentou, aby porotu a diváky nerušily svým vzhledem.

Nazývat tohle soutěží krásy je jako nazývat komunistickou diktaturu “lidovou demokracií”. Není to ani na přání diváků, ale kvůli nějakým feministkám, které si myslí, že ukazovat ženskou krásu je zlo.

Budou se za pár měsíců či let pořádat hony na čarodějnice na jakéhokoliv muže či ženu, kteří jakkoli zhodnotí vzhled ženy? A co na to říkají muži?

Svět se zbláznil...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…