Urban (ČSSD): Skoro 140 let existence mluví za vše

17.03.2017 20:36

„Státy se udržují těmi ideály, z nichž se zrodily.“ To jsou slova T. G. Masaryka, jednoho ze zakladatelů našeho moderního státu. V Masarykově pojetí, je hlavní úlohou státu ochrana a rozkvět toho národa, který si stát za tímto účelem vybojoval a zřídil.

Urban (ČSSD): Skoro 140 let existence mluví za vše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo ČSSD

Bohužel, Česko ztratilo potravinovou soběstačnost. Ještě horší však je to, co se děje s naší krajinou a půdou díky nevhodné skladbě pěstovaných plodin. Na značné části polí je pěstována řepka jako energetická plodina. Ta představuje pro Česko ztráty v podobě devastace krajiny, eroze a ztráty orné půdy v řádu miliard korun. Dalším generacím tak předáme znehodnocenou a neúrodnou půdu.

Otázka, kdo z toho těží je na místě.

Je to hlavně Andrej Babiš. Bohužel svým přístupem ukazuje, že není vhodným člověkem pro vedení našeho národa v obtížných dobách. Jeho jednostranné zaměření na ekonomickou oblast a ignorování jiných důležitých oblastí je v rozporu se skutečnými zájmy Česka. Není politikem, ale politikaří a hledí především na svůj vlastní prospěch a zisk. Poslední dobou vidím, že pod tlakem dělá chyby, které by leckomu zlomily v politice vaz. Není tak schopen naplnit hlavní úlohu, kterou stanovili otcové naší vlasti. Ochranu a rozkvět českého národa a kultury.

Autor Aleš Urban je člen ČSSD Jihlava, člen MSD Vysočina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.