Úsvit-NK: Konvička a Hampl se zachovali jako nezodpovědní zbabělci

26.04.2016 15:10

Vyjádření k situaci kolem Bloku proti islámu:

Úsvit-NK: Konvička a Hampl se zachovali jako nezodpovědní zbabělci
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

Dovolte nám vyjádřit kategorický nesouhlas s mediálním útokem Doc. Konvičky a Petra Hampla, kteří si jako rukojmí vzali půl roku spolupracující formaci stovek lidí a tisíců sympatizantů Úsvitu a BPI a zveřejnili naprosto lživé vyjádření bez projednání se členy BPI a zachovali se jako nezodpovědní zbabělci vůči Úsvitu, vůči ostatním členům BPI a vůči občanům.

Co se týče společné kampaně: za dobu smluvní spolupráce jsme vytiskli a zařídili distribuci skoro 7 miliónu novin, dali jsme statisíce do facebookové reklamy, zorganizovali jsme více než 70 veřejných debat s občany po celé republice. Hradili veškeré pronájmy a technické zabezpečení.  Hradili jsme demonstrace, cesty do Bruselu, ideové konference, videoblogy. Pokud někdo tvrdí, že žádná kampaň nebyla, pak cíleně lže a je třeba se ptát, proč, lépe řečeno v čím zájmu.

Co se týče programu: můžeme prohlásit, že naší legislativci vypracovali dvacítku návrhů zákonů a novel, jak chránit ČR před ilegální imigrací. Naši poslanci vystupovali proti kvótám a proti radikálnímu islámu v mediích, na všech demonstracích, na debatách a vydali stovky článků a prohlášení co se týče problematiky Islamizace a radikálního islámu.

Předseda Úsvitu NK je mnohonásobně vyznamenaným válečným hrdinou z Afganistánu, který proti radikálnímu islamistům přímo bojoval a byl v boji vážně zraněn a je jako bývalý člen pohraniční policie expertem Úsvitu na ochranu hranic a boj proti islámskému terorismu! Předseda poslaneckého Marek Černoch klubu ještě minulý týden přímo před tureckou delegací vedenou premiérem na konferenci rady Evropy razantně vystoupil proti bezvízovému styku s Tureckem a tím otevření Evropy 80ti miliónům muslimů! Ve všech vyjádřeních opakovaně odmítá kvóty a žádá důslednou ochranu hranic.

Proto nečekejte, že přistoupíme na špinavou hru kmotrům a imigračním vítačům a dopustíme další štěpení sil. Dál budeme usilovat o sjednocování síly v ČR i EU, abychom zastavili bezvízový přístup Turkům, prosadili ochranu hranic ČR a zastavili diktát Bruselu se superkvótami.

Víme, že výsledky naší práce je pro mnohé ohrožením a trnem v oku. Díky tomu jsme již řadu měsíců čelili intenzivnímu tlaku lobbistů, především developerů a dalších zákulisních hráčů o rozbití našich sil. Přání většiny občanu je sjednotit síly vlasteneckých hnutí do jedné formace. Tragédií je, že Petr Hampl nechápe, že politické hnutí není firma, a tedy nemůže stát na (jak se sám na fcb vyjádřil) 15 placených v uvozovkách profesionálech, což by znamenalo, až půl milionu korun z příspěvku, který má strana na provoz! Konkrétně požádal o přímé vyplacení 6 milionů korun! Každá koruna, již na příspěvcích od státu dostaneme, musí skončit v plakátech, letácích, facebooku, v legislativě a ne v placených krajských sekretariátech. Celý Úsvit má pouze dva zaměstnance. Dokonce i předseda je neplacená čestná funkce a mne velmi mrzí, že Petr Hampl a spol. se chtějí stát zaměstnanci developerů, advokátních kanceláří a jiných pochybných struktur, které za dramatickým vývojem posledních dnů stojí.

Úsvit vyzývá všechny členy BPI, kteří si váží spolupráce a mají zájem na prosazování společného programu, aby pokračovali ve spolupráci s Úsvitem NK a případně se stali jeho plnohodnotnými členy! Vydržíme a budeme pokračovat dál proti islamizaci, za ochranu hranic a proti kvótám.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…