Válek (TOP 09): Druhý díl pohádky o chytré horákyni

02.08.2020 14:09

Komentář na facebookovém profilu k projektu Chytrá karanténa

Válek (TOP 09): Druhý díl pohádky o chytré horákyni
Foto: TOP 09
Popisek: Vlastimil Válek

Říká se, že ten, kdo neměří, ten neřídí. Soudě dle tohoto rčení se nyní zodpovědné orgány topí v chaosu. Účelem Chytré karantény bylo mimo jiné přinést čísla a parametry, podle kterých budeme moci vyhodnocovat funkčnost a efektivitu celého projektu. Nic takového nikdy nezaznělo.

Pro mě je chytrá karanténa druhý díl pohádky o chytré horákyni. Měli jsme chytrou horákyni, teď máme Chytrou karanténu. Chytrá horákyně nebyla ani oblečená ani svlečená. Chytrá karanténa ani nefunguje ani funguje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…