Vandame (TOP 09): Být patriotem neznamená jen pít víno a nosit kroj

29.09.2018 22:21

Sucho a nedostatek vody v půdě je důsledkem zanedbání péče o krajinu. Zdravé a čisté prostředí je důležité pro kvalitní život nyní i v budoucnu. Být patriotem neznamená jen pít víno a nosit kroj, ale také se starat o to, v čem žijeme a co předáme našim dětem, respektovat přírodu a pečovat o půdu, vodu a zeleň. Tento fakt nebudeme ignorovat.

Vandame (TOP 09): Být patriotem neznamená jen pít víno a nosit kroj
Foto: TOP 09 / David Tesar
Popisek: Zuzana Vandame

Od studií se zajímám o ekologii a sociální politiku. Mám bohaté pracovní zkušenosti také z mezinárodních korporací, kde jsem se starala o marketing velkých světových značek.

Nyní podnikám a pracuji zejména pro lokální firmy a neziskový sektor. Baví mě iniciovat setkávání s lidmi, kteří nás svými názory posunují dál. Kromě festivalu Prolínání světů jsem organizovala soutěž Vstřícný zaměstnavatel regionu a pomáhám studentům s organizací diskusí Hvězda mluví a naslouchá.

Zpět do Uherského Hradiště jsem se vrátila před 8 lety. Přivezla jsem si s sebou i kus světa v podobě svého francouzského manžela a dva skvělé syny.

Díky pestrým zkušenostem z domova i ze zahraničí vím, jak se dělají skvělé služby, a právě to chci zúročit v práci pro město a jeho občany.

MGR. ZUZANA VANDAME, OSVČ MARKETING, SOCIOLOŽKA, ČLENKA KOMISE PRO VZDĚLÁVÁNÍ A KOMISE PRO ROZVOJ MĚSTA

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice