Vaněk (TOP 09): Ladovská zima po karlovarsku

19.02.2017 8:36

Zima má v Karlových Varech letos do zasněžené romantiky daleko. Nebo vlastně naopak. Na radnici se snáší dennodenně stížnosti na nedostatečný úklid sněhu a námrazy ve městě.

Vaněk (TOP 09): Ladovská zima po karlovarsku
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Občané, kteří si hradí své parkovací místa prakticky neví, kde můžou auto zaparkovat, protože díky neodklizenému sněhu netuší, kde jsou čáry určující vyhrazená místa. Stejně tak může být o život procházka po městě, vzhledem k řadě zledovatělých ploch na chodnících a silnicích.

Bohužel si tím uřezáváme značnou ostudu, nejen u karlovarských, ale hlavně u turistů, kteří naše město navštěvují a nedobrovolně „bruslí“ po kolonádách. Z radnice je slyšet sice sadu argumentů, proč to nefunguje, a výčet projevů snahy o řešení problému. Výsledek tíživého stavu je však v nedohlednu.  Nabízí se tedy otázka, zdali by nebylo od věci změnit manažerský přístup k problému, a to snad ještě do doby, než sníh a led samy dobrovolně roztají.

PETRA VANĚK
PŘEDSEDKYNĚ TOP 09 KARLOVY VARY

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…