Velebný (ČSSD): Předsedou Mladých sociálních demokratů na Bruntálsku byl zvolen Radek Vráblík

23.01.2017 11:52

Staronovým předsedou Mladých sociálních demokratů na Bruntálsku byl zvolen Radek Vráblík. V pozici místopředsedy ho bude zastupovat Martin Polok. Rozhodli o tom členové klubu.

Velebný (ČSSD): Předsedou Mladých sociálních demokratů na Bruntálsku byl zvolen Radek Vráblík
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

V Krnově v pátek 20. ledna 2017 proběhlo zasedání Místního klubu Mladých sociálních demokratů na Bruntálsku. Hlavním tématem jednání byla volba vedení klubu. Po dvou letech svůj mandát obhajoval předseda klubu a asistent poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného Radek Vráblík. Členové mu dali podporu i na další období.

„Všem moc děkuji za podporu. Samozřejmě budeme pokračovat v rozdělané práci. Blíží se volby do Poslanecké sněmovny a pro nás je důležité i to, abychom především zaujali mladé voliče. V dnešní politické situaci to nebude lehké,“ řekl staronový předseda Mladých sociálních demokratů na Bruntálsku Radek Vráblík, který o den dříve byl na moravskoslezském klubu zvolen členem krajské kontrolní komise MSD.

Při volbách vedení ale došlo ke změně na pozici místopředsedy klubu. Dosavadního místopředsedu Aleše Šupinu, který je tajemníkem okresní ČSSD a asistentem poslance Ladislava Velebného, nahradil mladý sociální demokrat Martin Polok. Ten je předsedou Místní organizace ČSSD v Horním Benešově a místopředsedou Okresního výkonného výboru ČSSD Bruntál, kde má v kompetenci koordinaci a spolupráci s Místním klubem Mladých sociálních demokratů na Bruntálsku, Sociálně demokratickými ženami na Bruntálsku a Klubem seniorů ČSSD Bruntál.

Členové místního klubu se na svém zasedání zabývali také stranickými záležitostmi, volbami do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR a řešili i další témata, která aktuálně zajímají širokou veřejnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Jurečka v kostce

8:19 Mašek (ANO): Jurečka v kostce

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodově reformě ministra Jurečky