Vích (SPD): Superdebata lídrů v ČT aneb Fraška v přímém přenosu

07.10.2016 10:08

Kdo sledoval včerejší TV super debatu s lídry deseti politických stran, které mají největší šance být zvoleni do krajských zastupitelstev třinácti krajů, nemohl přehlédnout, že to celé byla zmanipulovaná fraška.

Vích (SPD): Superdebata lídrů v ČT aneb Fraška v přímém přenosu
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Radovan Vích (SPD)

Zaujatost moderátora Václava Moravce na Tomia Okamuru a hnutí SPD byla nepřehlédnutelná. Bylo to cílené a to zejména z důvodu, že SPD společně s SPO (v koalici v jedenácti krajích) dlouhodobě kritizuje ČT, a požaduje formou peticí nejen přímou volbu generálního ředitele ČT, ale i do provedení hloubkového auditu hospodaření ČT, osvobození všech seniorů od koncesionářských poplatků.  Tím pádem by přišli pracovníci ČT o veškeré prebendy, které jim plynou díky pravidelným zákonným měsíčním poplatkům od všech občanů našeho státu, a tudíž by skončil v podstatě vydatný a hlavně pravidelný „penězovod“ na platy moderátorů a celého managementu a početného „ansámblu“ ČT na různé pochybné projekty spojené s jejich tvorbou. (Nejen zpravodajství a publicistika ale např. seriál „Já Mattoni“ – 100 mil. Kč (!!)).

Již vlastní dramaturgie a obsah pořadu dával tušit, jaká témata budou dominovat, přičemž ve všech krajích jsou tato témata více méně dlouhodobě stejná (zanedbaný stav silnic, školství a zdravotnictví), takže bylo evidentní, že si budou jednotliví lídři stran, kteří za tento žalostný stav odpovídají, více méně notovat a zamýšlet se dlouze obsáhlou rétorikou nad tím, kde na to v krajských anebo státním rozpočtu vzít finanční prostředky. Pokud si Tomio postěžoval, že v rozdělení kompetencí je „galimatyáš“, a připomněl, že jeho strana je stranou přímé demokracie a naznačil tak, že by kompetence raději přenesl na bedra občanů, rozesmál tak své konkurenty. To dávalo jasnou známku, že ostatní „ožehavá“ témata jako „bezpečnost“, resp. migrace islamistů z afrických a arabských zemí napříč Evropou bude mimo rámec této diskuse. Když už dostal Tomio prostor v diskusi a na tuto skutečnost upozornil, spustila se ze strany moderátora další agresivní rétorika na jeho osobu a osočování na jeho bývalé členství v Úsvitu. Nutno podotknout, že nezasvěcený divák, který uvedenou pasáž super debaty viděl, tak již nemůže pochybovat o skutečnosti, že Tomio již v Úsvitu dávno není, protože tam byl na něj spáchán puč, a je předsedou hnutí SPD.

Osamocený Tomio Okamura reprezentující lidi v této zemi a tak zvaní političní mistři světa, kteří dlouhodobě ožebračují náš národ a hájí cizí zájmy si neuvědomují, anebo si nechtějí uvědomit , že ty neopravené silnice, zubožené zdravotnictví a inkluzivní školství jim bude houby platné, pokud dopustíme postupnou islamizaci naší země.

Jsem přesvědčen, že uvedená tzv. „super debata“ dala občanům našeho státu jasný signál, že je potřeba jít k volbám a že úsměvy pana Sobotky a ostatních je přejdou v sobotu večer, až se sečtou volební výsledky.

Převzato z profilu.

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice