Vitásková (Úsvit-NK): Na Ostravsku prostě politikům nevěří

12.09.2016 17:37

Průběh 10. dne kampaně do Senátu – 10. 9. 2016:

Vitásková (Úsvit-NK): Na Ostravsku prostě politikům nevěří
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalá šéfka Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková

 ·        Příprava s mými přáteli na příští týden – pozvánky a upřesnění míst návštěv volebních okrsků a pak hurá za potencionálními voliči 

·        Nejdříve Mariánské Hory – zdrželi jsme se o více než hodinu déle, než jsme plánovali. Bylo horko, tak jsme se osvěžovali při diskusích zmrzlinou. Původně jsem si myslela, že dokážu zmrzlinu točit sama, ale jen při pohledu jak se to dělá, jsem to vzdala. Ale mám pozvání na další dny, ať se to naučím, tak to snad zvládnu. Těším se na příští setkání s obyvateli Mar. Hor a věřím, že to bude zase u zmrzliny. 

·        Další cesta vedla na Slezskoostravský hrad – kde se konaly řezbářské slavnosti. Tolik krásy kolem dřeva na jednom místě se nevidí. Opět příjemné popovídání nejen s místními, hodně námětů a cenných informací. 

·        Pokračujeme na další akci do Radvanic na místní pouť,  povídání s místními o životě na Ostravsku, o tom, jak vůbec politikům nevěří, opět sympatie s tím, co dělám a podpora. 

·        Jsme v časovém skluzu, musíme jednu akci vypustit. 

·        Pokračujeme na další jednání, skupina více než 40 občanů se na setkání důkladně připravila a to nejen otázkami, ale tím, že byla sobota, tak i příjemné posezení mě ujistilo, že i u těchto obyvatel Ostravska mám podporu. Je to dobrý pocit před koncem týdne, končíme večer a osobně se těším na neděli, kdy se budu mimo jiné věnovat přípravě na příští týden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

18:09 Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předsedovi SOCDEM Šmardovi.