Volný (SPD): SPD Tomio Okamura do Senátu

17.08.2018 21:04

Podpořme jedinou reálnou tměnu v Senátu, podpořme kandidáty SPD Tomio Okamura. Vážení přátelé, kamarádi, spolubojovníci, představujeme Vám dnes naši kandidátku do Senátu za volební obvod Ostrava - Jih, paní Mgr. Ing. Pynelopi Valsamisovou.

Volný (SPD): SPD Tomio Okamura do Senátu
Foto: repro/ČT
Popisek: Lubomír Volný

Tato naše skvělá, vzdělaná a úspěšná kolegyně a spolubojovnice s řeckými kořeny chce svou kandidaturou a prací pro SPD Tomio Okamura, poděkovat jak této zemi, tak svým spoluobčanům za to, jak jsme přijali její rodiče, ji osobně, umožnili jim zde bezpečně žít, pracovat, studovat a uspět.

Život Pynelopi je dokonalou ukázkou toho, jak si my v SPD Tomio Okamura představujeme soužití suverénních národů a poctivou spolupráci v Evropě. Postavenou na vzájemném úctě, uznávání historických tradic a pomoci těm ve skutečné nouzi, nikoliv těm, kteří nouzi falešně předstírají. Na respektu k zemi, kde žiji a kde se z člověka v nouzi a na útěku, mám šanci stát i s celou svou rodinou, občanem a spolumajitelem této země, pokud jsem součástí přirozené, nikým násilně nevynucované migrace a mám čisté úmysly.

Jsme společně hrdí na tradici Československa i samostatné ČR, která vždy podala pomocnou ruku těm ve skutečné nouzi a zároveň říkáme společně a zcela jednoznačně, že se nenecháme ani zneužívat ani vytlačovat z našeho životního prostoru.

Pynelopi je dokonalou ukázkou toho, jak my všichni lidé dobré vůle umožníme vždy jiným lidem dobré vůle žít jejich životy, pokud oni respektiují ty naše a je připravená společně s námi bránit tuto zemi před těmi, kteří by ji chtěli zneužívat a znásilňovat k obrazu svému.

Stejně jako všichni naši kandidáti, zvedne Pynelopi ruku pro každý návrh referenda podpořený SPD, pro zákony o hmotné a trestní zodpovědnosti politiků, jejich přímé volbě a odvolatelnosti a v neposlední řadě, vždy podpoří jakýkoliv návrh umožňující rozpuštění Senátu ve prospěch přímé vlády lidu této země.

Děkujeme Ti Pynelopi za Tvou odvahu, máš naši plnou důvěru a v ulicích Tvého volebního okrsku za Tebe budem bojovat jako lvi!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice