Vostrá (KSČM): Hrátky primátora Hudečka

25.06.2014 11:40

Lidé se nestačí divit, co vše pražský primátor stíhá. Je fakt, že si vůbec nedělá hlavu, co na to řeknou občané.

Vostrá (KSČM): Hrátky primátora Hudečka
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Anketa

Pro komunální volby v Praze se formují nová hnutí. O jakém jste doposud slyšeli?

7%
hlasovalo: 2309 lidí
V těchto dnech nás překvapil reklamními poutači na lampách veřejného osvětlení po celé Praze. Můžeme se dočíst, co vše Hudeček pro nás udělal. Prý je to jen inventura všeho, co pod jeho vedením pražská radnice vylepšila. Tak trochu mě mrzí, že primátor nepřiznává, co vše radnice nedodržela, jak některé kauzy, včetně jeho vlastní, poškozují pověst hlavního města České republiky. Tato skvělá reklamní kampaň před podzimními komunálními volbami podle Hudečka není kampaní, pouze bilancí pražského magistrátu. Jen tak náhodou vyšla téměř před komunálními volbami. Co se týče ceny, prý je únosná, něco málo přes 300 tisíc.

Jenže z mnohých pražských obvodů zaznívají hlasy, že chybí peníze na sekání trávy, kde majitelem pozemků je hlavní město Praha, že škola marně žádá o úpravy školního hřiště a výčet by mohl jistě pokračovat. Pro primátora je 300 tisíc suma zanedbatelná, pro mnohé občany naprosto hvězdná. Možná by bylo dobré vzpomenout si na staré české přísloví, že „samochvála smrdí“ a počkat, až pražský magistrát pochválí sami občané.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.