Vostrá (KSČM): Jana Nečasová - čistější než lilie

08.07.2014 11:16

Jsem bez viny. Asi tak se dá vyjádřit postoj Jany Nečasové k rozsudku, ve kterém dostala podmínku. Obratem podala proti podmínce odpor.

Vostrá (KSČM): Jana Nečasová - čistější než lilie
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Co všechno Jana Nečasová stihla, jsme již mnohokrát měli možnost slyšet. Od nezákonného sledování exmanželky premiéra lidmi z vojenského zpravodajství, až po taktické řízení premiéra samotného i jeho podřízených.

Žena, která mnohým způsobovala noční můry, se dnes staví do role nevinné oběti. Na její razantní a neobvyklé postupy doplatili i bývalí ředitelé Vojenského zpravodajství Ondřej Páleník a Milan Kovanda. Pánové měli samozřejmě přemýšlet a poslouchat zcela někoho jiného nežli Janu Nečasovou, dříve Nagyovou.

Tato dáma však dokázala přesvědčit i vojáky ve vysokých funkcích, že ji budou poslouchat. Scházela se s kdekým, jedny měla ráda a druhé stejně intenzivně nenáviděla.

Všichni napjatě čekáme na konečný verdikt soudu. A to především proto, že tento rozsudek může zásadně ovlivnit i jednání budoucích vysokých státních úředníků či politiků. Může být varovným mementem pro všechny, kteří by chtěli vyzkoušet metody Jany Nečasové a tím dosahovat vlastního prospěchu.

Žijeme v právním státě a věřme tedy, že vše proběhne podle platných zákonů a zvítězí v tomto případě doslova dobro nad zlem.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…