Vostrá (KSČM): Neřeknu, nevím, nemám čas

30.06.2014 8:49

Díky různým intrikám a bojům na magistrátu hlavního města Prahy dostal Tomáš Hudeček postupně možnost z pozice primátora řídit Prahu, pokud se to takto dá nazvat.

Vostrá (KSČM): Neřeknu, nevím, nemám čas
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Nikdo ho neznal a na primátora původně za jeho stranu kandidoval Zdeněk Tůma. V současné době máme možnost poznat „odbornost“ primátora Hudečka detailně. Současně můžeme doufat, že s brzkým koncem volebního období se rozloučíme i s tímto „expertem na Prahu“. Taková změť nekompetence, kombinovaná s arogancí, způsobuje Praze primárně neustálé škody a nevíme dne, kdy se opět objeví nějaký nový průšvih či „dobrý“ nápad primátora. Na vlastní kůži nyní zkoušíme, že poté co Hudeček nechal Prahu sebevědomě převzít Opencard do vlastní správy, tak vzhledem k licenčním ujednáním její vydávání nefungovalo. Nicméně se tedy na magistrátu rozhodli, že provedou malý podvůdek a nastaví v systému vydávání na den, kdy ještě licence nevypršela. Tedy na jiný den, než kdy vyřizuje záležitost občan. Výsledkem byl údajně krach účetního systému, vzhledem k čachrům s daty. Je pravdou, že za původní přemrštěnou zakázku k Opencard by měl být někdo pohnán k zodpovědnosti. To ale se současnou obžalobou Tomáše Hudečka toliko nesouvisí. Je obžalován, že zakázku prodloužil bez výběrového řízení proti zákonu o veřejných zakázkách. Tvrdí, že nemohl jinak, avšak nyní převzetím karty za stejné situace licenčních smluv sám sebe popírá. Chaos, nekompetence a v podstatě paralyzování jakéhokoliv rozvoje Prahy jsou synonyma pro Tomáše Hudečka.

 

reklama

autor: KSČM

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.