Vostrá (KSČM): Slibem nezarmoutíš. I tak se dají nazvat programy některých stran

13.10.2013 15:43

KSČM je dlouhodobě čitelnou demokratickou stranou se silnou členskou základnou. Představujeme důsledný levicový program postavený na spravedlnosti a solidaritě ve společnosti. Nemusíme ve volební kampani vymýšlet jakási falešná pozlátka a marketingové příběhy. Vzletná slova, za která nic nedáte, a efektní retušované billboardy jsou takové hezky zabalené dárečky s děsivým obsahem.

Vostrá (KSČM): Slibem nezarmoutíš. I tak se dají nazvat programy některých stran
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Pro KSČM je naplnění programu elementární záležitostí. Nikdy nebudeme stranou, která zradí své voliče. Nikdy nebudeme stranou, která by neplnila své předvolební sliby. Jsme pevně přesvědčeni, že levicový program KSČM naše země po tragické vládě Petra Nečase potřebuje. Je zásadní pro oživení ekonomiky, pro napravení neúnosné sociální situace a návrat důvěry v politiku. Bývalé pravicové vlády plné korupčních skandálů svoji politikou pro nejbohatší zhoršily situaci střední a nízkopříjmové skupiny obyvatel.
 
 Program, s kterým jdeme do voleb, věci, které považujeme za zásadní pro pozitivní rozvoj v naší republice, by se takřka daly rozdělit na dvě části. Jednak je potřeba napravit, co zde napáchaly pravicové vlády, co provedly s ekonomikou (která se v důsledku toho také dostala do stagnace) a co provedly se sociálním systémem. Za druhé je potřeba oživit investice, snížit nezaměstnanost a bojovat s korupcí nejen slovy. Za tím vším musí následovat poměrně konkrétní kroky.

Ing. Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.