Vostrá (KSČM): Soukromá strašidla Miroslavy Němcové

22.08.2013 22:24

Rozpuštění Poslanecké sněmovny si přáli občané ze všech koutů republiky již dlouho.

Vostrá (KSČM): Soukromá strašidla Miroslavy Němcové
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Jejich názor se vzácně shodoval i s průzkumy veřejného mínění. Všichni jsme toto rozhodnutí čekali, jen naši kolegové z ODS jsou nějak velmi překvapeni a znechuceni. Hledají strašidla za každým rohem. Jednou hradní moc, podruhé obavy z komunistů a to vše většinou z úst Miroslavy Němcové. Levicový senát včera neschválil prezidentského kandidáta na ústavního soudce. Určitě senátorům neradila Miroslava Němcová a stejně tomu tak je i v mnoha jiných případech.

Zamysleme se spíše nad tím, co dobrého pravice pro stát, ale především jeho občany udělala. Pozitivní kroky by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Děsivé prognózy, strašení minulostí. To vše má zajistit úspěch v nadcházejících volbách. Novodobá věštkyně jako lídr ODS je role, která je pro mnohé z nás velmi úsměvná. Věřme však, že většina občanů má ráda realitu, postupné kroky ke zlepšení životní úrovně, jistotu pro seniory, naději pro mladé, že po ukončení studií najdou práci a neskončí na podpoře či zdravotnickou péči, která bude dostupná a nebude potřeba přemýšlet, kolik nás bude stát pobyt s dítětem v nemocnici.

Pro Miroslavu Němcovou možná malá a ne dost „bombastická“ přání. Pro mne však nutnost pro spokojený život a také první kroky k tomu, abychom se nemuseli stydět za beznaděj, kterou právě pravicové vlády přinesly České republice.

Miloslava Vostrá, poslankyně parlamentu ČR 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…