Výborný (KDU-ČSL): Největší odměnou jsou příběhy s dobrým koncem

04.02.2022 18:45 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k opakování akce Milostivé léto

Výborný (KDU-ČSL): Největší odměnou jsou příběhy s dobrým koncem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Výborný

Největší odměnou - pro mě jako autora Milostivého léta - jsou vaše příběhy s dobrým koncem. Nic není víc. A tímto bych také rád poděkoval Člověku v tísni za akci SOS Milostivé léto, kde mohli jednotlivci pomoci druhým dostat se ze svízelné situace. Všichni, kteří jste pomohli, máte můj respekt a velké poděkování.

NICMÉNĚ! Nejsme z toho takzvaně ještě venku. Energetická krize a trvající pandemie situaci stále ztěžují. Proto jsem se po dohodě s vládou rozhodl, že ještě jednou a naposledy navrhnu prosazení Milostivého léta od září do listopadu 2022. Podporu pro tento návrh vyslovil i ministr spravedlnosti. Těší mě to a věřím, že se tak do akce zapojí i ti, kteří tak z nejrůznějších důvodů nemohli učinit nyní.

Když jsem začal pracovat na Milostivém létu, věděl jsem, že to vůbec nebude snadné prosadit. Říkal jsem si, že když se to povede, bude to opravdu velká věc. Víru jsem však neztrácel. A ono se to povedlo a dokonce se k projektu připojila i řada soukromých bank a poskytovatelů úvěrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…