Vystrčil (ODS): Podpora toho nejcennějšího

02.02.2019 18:05

Nemocnice, silnice, domovy pro seniory, školy, muzea, galerie, sportoviště a další veřejné statky spravované Krajem Vysočina jsou pro náš spokojený život důležité a kraj a jeho zastupitelé jsou tady od toho, aby se o ně starali a svým občanům opravdu sloužili.

Vystrčil (ODS): Podpora toho nejcennějšího
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor a místopředseda ODS Miloš Vystrčil

Za členy zastupitelského klubu občanských demokratů si k tomu dovolím ještě poznamenat, že my – Jana Fischerová, Ota Benc, Radek Necid, Jan Tecl a dovolím si přiřadit i sebe (Miloš Vystrčil) – jsme normální lidé, obyvatelé kraje, kteří mají Vysočinu rádi.

Na začátku roku 2019 bych proto chtěl za nás všechny popřát obyvatelům naší Vysočiny vše dobré a zároveň také poděkovat za podporu, zpětnou vazbu a především poděkovat všem za odvedenou práci pro Vysočinu. A je jedno, zda tak činíte na úrovni svých rodin, okruhu svých přátel, zájmových spolků apod. nebo třeba na úrovni svých obcí, měst nebo celého kraje. Právě jakákoliv aktivita a zájem každého z nás, kterými se snažíme něco vyřešit, posunout nebo se na něčem domluvit, je to nejcennější, co máme.

Jsem přesvědčen, že pokud budeme i do budoucna umět nacházet společnou řeč, naše schopnost Kraj Vysočina nadále úspěšně rozvíjet nepomine, ba naopak ve srovnání s leckterým jiným krajem zůstane naší výhodou. Proto úplně na závěr již jenom krátký slib. I v roce 2019 se budeme snažit k tomu svojí prací v krajském zastupitelstvu co nejvíce přispět.

Krásný a úspěšný rok 2019 všem.

Miloš Vystrčil

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…