Za STAN bude kandidovat zpěvák Michal Prokop

05.08.2014 19:43

„Pracujte pro místo, kde žijete,“ vyzývalo aktivní občany do včerejšího dne hnutí Starostové a nezávislí (STAN) prostřednictvím webových stránek www.chcikandidovat.cz a snažilo se tak prolomit dlouhodobou nechuť veřejnosti k lokální i celostátní politice.

Za STAN bude kandidovat zpěvák Michal Prokop
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

„Nestranický“ přístup Starostů dlouhodobě přináší své plody: Například v Praze 6 posílí Starosty a nezávislé osobní účastí na kandidátce spisovatel Petr Šabach. Pozval jej na ni lídr Starostů v Praze 6 - dlouholetý producent, scenárista a režisér talk show České televize Krásný ztráty Jan Lacina.

Moderátor Krásných ztrát, někdejší poslanec, zpěvák a hudebník Michal Prokop povede kandidátku Starostů ve středočeské obci Velká Dobrá, na které se objeví spolu s hokejovým brankářem Milanem Hniličkou – olympijským vítězem z Nagana.

Barvy Starostů a nezávislých v populární obci Únětice nedaleko za severozápadní hranicí Prahy bude hájit kontrabasista Divadla Sklep a někdejší skupiny Nerez Vladimír Vytiska, který na únětické radnici starostuje neuvěřitelných dvacet dva let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zuna (TOP 09): Je fér, že Raiffeisen Bank ztratí přístup k dolarovému trhu

13:04 Zuna (TOP 09): Je fér, že Raiffeisen Bank ztratí přístup k dolarovému trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Raiffeisen Bank.