Zábranský (Piráti): Praha pronajme ubytovací jednotky záchranářům

16.03.2020 22:08

Rada hl. m. Prahy dnes rozhodla o pronájmu 19 ubytovacích místností Zdravotnické záchranné službě hl. m. Prahy v prostorách ubytovny Strojírenská. Hlavní město tak pokračuje v podpoře potřebných profesí.

Zábranský (Piráti): Praha pronajme ubytovací jednotky záchranářům
Foto: Piráti
Popisek: Adam Zábranský

Praha se dlouhodobě potýká s krizí cenově dostupného bydlení, která dopadá i na zaměstnance veřejného sektoru, bez kterých by město nemohlo fungovat. Proto se Praha rozhodla pronajmout záchranářům na dobu neurčitou celé páté patro ubytovny Strojírenská za cenu 60 Kč/m2.

„Jsem rád, že můžeme alespoň nějakým způsobem podpořit lidi, kteří vykonávají pro společnost důležité profese a stát je přitom neumí dostatečně finančně ohodnotit. Zaměstnanci operačního střediska pražské záchranky tak budou mít k dispozici cenově dostupné bydlení,“ uvádí radní pro oblast bydlení a transparentnosti Adam Zábranský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…