Žbánek (ANO): Jsme v Olomouci nejsilnější. A první, kdo jsou čistí jako lilie

18.03.2015 6:31

Předseda místní organizace a předseda klubu zastupitelů hnutí ANO v Olomouci se vyjadřuje k nově založené olomoucké organizaci:

Žbánek (ANO): Jsme v Olomouci nejsilnější. A první, kdo jsou čistí jako lilie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Hnutí ANO je dnes v Olomouci jednoznačně nejsilnějším politickým subjektem a v celé jeho polistopadové historii asi první skutečnou opoziční stranou bez napojení na různé zájmové a vlivové skupiny.

Volby jsme vyhráli s jasným programem a vizí, jak město řídit. Máme schopný a pracovitý tým lidí, který nás reprezentuje ve výborech a komisích města, nominovali jsme zástupce do městských společností. Veřejnosti nyní na našich webových stránkách www.anoolomouc.cz představujeme programové priority, které budeme i v roli opozice navrhovat, prosazovat, případně je podpoříme.

Chceme jít cestou dialogu, věcné a odborné argumentace. Nechceme se zaměřovat jen na minulost radnice, byť je naplněna plejádou drahých chyb, omylů a nesrovnalostí. Považuji za osobní  výzvu naplnit očekávání našich voličů v prosazení změn ve fungování města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…