Zdechovský (KDU-ČSL): Kdybych se dnes znovu narodil…

24.09.2016 18:02

Kdybych se dnes znovu narodil, chtěl bych znovu studovat na ledečském gymnáziu. Běhat po chodbách, hrát ochotnické divadlo, zamilovávat se a znovu zklamávat…

Zdechovský (KDU-ČSL): Kdybych se dnes znovu narodil…
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

Prostě vedle běžného učení prožívat život normálního kluka z maloměsta, který svou školu miloval, miluje a vždy bude milovat za vše, co zde prožil. Ledeč nad Sázavou je nádherné město a gymnázium patří k jeho srdcím.

Tento rok slavíme sedmdesát let. Sedmdesátka je u člověka věk úcty a respektu. A já nechci používat žádné velké fráze o škole. Chtěl bych jen lidsky vzpomenout na všechny, kteří touto školou prošli a učili zde a už nejsou mezi námi. Jim patří má velká modlitba a poděkování. Stejně tak jako učitelům za trpělivost a spolužákům za miliony podnětů, které mi dali.

Nebojím se to přiznat. Bez Vás všech a bez našeho ledečského gymnázia, bych nikdy nebyl tam, kde dnes jsem. A věřte, že při veškeré své činnosti to mám na paměti a na svou Ledeč nad Sázavou a na její gymnázium nedám dopustit.

Závěrem bych rád gymnáziu popřál do dalších let řadu výborných studentů a trpělivých vyučujících. Těším se, že za třicet let oslavíme naše velké kulatiny.

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…