Zdechovský (KDU-ČSL): Podpora z Pardubického kraje mě těší, považuji ho tak trochu za svůj

18.05.2015 4:33

Tomáš Zdechovský získal v Pardubickém kraji nominaci na místopředsedu KDU-ČSL

Zdechovský (KDU-ČSL): Podpora z Pardubického kraje mě těší, považuji ho tak trochu za svůj
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

V sobotu 16. května se v litomyšlském Lidovém domě konala krajská konference KDU-ČSL Pardubického kraje, na níž padla dvě důležitá rozhodnutí. Krajským předsedou strany byl zvolený náměstek hejtmana Pardubického kraje Roman Línek a europoslanec Tomáš Zdechovský získal krajskou nominaci na post místopředsedy.

„Těší mě podpora právě z Pardubického kraje, který považuji tak trochu za svůj, protože leží nedaleko mého a mám zde i spoustu lidí, s nimiž se dobře znám a měl jsem s nimi už v minulosti možnost spolupracovat a pomáhali mi i během kampaně,“ říká europoslanec a dodává: „Vítám také zvolení Romana Línka, kterému velmi gratuluji ke zvolení. Těším se na další společnou práci s ním a věřím, že pod jeho vedením bude mít strana opět dobrý výsledek v nadcházejících krajských volbách.“  

„S Tomášem Zdechovským je vynikající spolupráce. Je velmi pracovitý a pomáhá Pardubickému kraji. Dovedu si ho představit jako místopředsedu KDU-ČSL, proto jsem velmi rád za jeho nominaci,“ okomentoval Roman Línek.

Příští víkend budou lidovci volit nové vedení

Nové vedení KDU-ČSL se bude volit na volebním sjezdu strany, který se koná ve dnech 23. a 24. května ve Zlíně. O post místopředsedy se vedle Tomáše Zdechovského uchází i Marian Jurečka, Zuzana Roithová, Jan Bartošek, Jaroslav Klaška, Jiří Mihola a Miroslav Rovenský. Tomáš Zdechovský získal vedle Pardubického kraje podporu ještě ze Znojma, Hradce Králové, Havlíčkova Brod, Ústí nad Orlicí a krajské konference Libereckého kraje.

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.