Zeithaml (Republika): Prezident? Kandidát? Nebo způsob, jak vydělat víc?

28.11.2016 10:42

Poté, co politická strana republikánská Miroslava Sládka s tajemnou a nyní bohatou ženou Laurou Sládkovou, kteří neukáží účetnictví a na Josefa Zeithamla, který chtěl jen vědět, proč. Proč se nehlasuje. Proč je pokladní manželka Sládka...

Zeithaml (Republika): Prezident? Kandidát? Nebo způsob, jak vydělat víc?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Strana Republika

Její Eshop či sekretariát strany má stejné číslo, prostě spojila byznys. Já budu chtít vrátit své peníze. Naštěstí jsem si vše zdokladoval. Jeden člen zaplatí 350kč členství a kolik 5000 členů a kolik sponzoři a výdaje par tisíc. Tedy až na svůj prospěch. Již 3x mě vyhrožovali udáním na policii či žalobou. Jenže Laury inteligence, která píše za Sládkův profil, není stavěna na takové situace. Takže nejdřív že volá policii, že mám falešný profil  což nechápu, mám dva profily, ano, ale je to trestný čin, ne jen hloupost a nevědomost ). Pak že mě dá k soudu za pomluvy, nedala, ale klidně ať dá.

K soudu půjdu za svou pravdu a že jsem si řekl, že budu upřímný, každý se může přesvědčit. Nakonec mi bylo vyhrožováno a všude kde se dalo bylo od nich psáno, že jsem vykradl kasu. Ne ten balík již tam asi není, ale nikdy o kase moc nemluvila, jen se na ni nikdo nesměl ptát a není ani registrována ve straně a hned vidí občanské průkazy (nás všech) a také někoho zaregistruje a zjistil jsem, že někoho ne, i když zaplatil. Taky se to dá zjistit. Jsem rád, že za mé lidí co byli moji kolegové jsem v čas varoval. Sponzorské dary? Jmenoval Doktor někdy nějakého sponzora.

Karel Fleischer o mě napsal, že jsem podvodník. Viděl jsem ho jednou v životě, ale vím, že za mé peníze i ostatních cestuje se Sládkovými do USA či jinam. Chtěl jsem se dohodnout, ale byl jsem ignorován, chtěl jsem říct, že vše má své hranice. Výsledek je, že regulérně musím informovat vládu, zastavit tohle a nějak se pokusit o předčasný audit. O tom, že mobil sekretariátu je stejný jako na SRO, kde je jednatelka Laura Sládková a přes něj prodává sošky koní.

 Dobrý byznys, i když nikdo nekupuje, ale peníze se přesto určitě protočili. Všichni členové, kteří měli mozek a všímali si, že strana je komerční projekt manželů Sládkových, byli postupně vyhazováni. A nabírali se  samozřejmě s poplatky za členství noví členové, ne příliš chytří na to být v politické straně, ale vhodní být u toho, jak se tuneluje strana, protože nevidí to, co já a lidi, co jsou už pryč ). Nechci už od nikoho nadávky.

Nikdy nebyl důležitý nějaký program strany ani videa, kde se Sládek pořád dokola zabývá něčím …. prostě na co jde si stěžovat. Zeptejte se samy, kolik stojí natočit takové video? Oficiálně uvedl 15000, ale profesionálové mi sdělili 3-4000 max velmi dobrý 5000. Každý krade, to už je prostě tak a ne jinak. Ale nenechám si nadávat, když ještě upozorňuji, že je poznat, že jejich jediný záměr byl byznys.

Co takhle hlasovat o nového pokladníka? Pěkně demokraticky a vše spočítat. Představit sponzora a mě konečně dejte k soudu či na policii, nebo zastřelte, protože jsem věřil a měl sen, že M. Sládek se bude snažit něco změnit. Ale naplnit kapsy sobě a Lauře, také pár blízkým, to přeci není změna, ale to, co už tu bylo. A teď chce být kandidát na prezidenta? Kdyby vyhrál, tak možná prodá i orloj na staroměstském náměstí a postaví si novou vilu s novým autem. Jo, zní to fantasticky, ale ani bych se tolik nedivil.

Josef Zeithaml sám za sebe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

10:21 Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

Výbor Státního fondu dopravní infrastruktury (SFDI) schválil pravidla pro poskytování příspěvků např…