Kdysi četla Bobošíkové zprávy. Teď kandiduje za ODS do sněmovny

15.09.2013 17:35

Místopředsedkyně Rady České televize Dana Makrlíková Eklová se rozhodla ucházet o přízeň voličů na středočeské kandidátce ODS. Podle internetového zpravodajství deníku E15 to uvedla sama Makrlíková Eklová na svém facebookovém profilu.

Kdysi četla Bobošíkové zprávy. Teď kandiduje za ODS do sněmovny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto

„Jsem naštvaná na to, co se děje v politice a ráda bych věci změnila k lepšímu. Mám pocit, že řadě politiků šlo v minulosti jen o vlastní prospěch a zapomínali na to, že politika je poslání. Moje šance jsou malé, ale přesto to chci zkusit a fandím všem, kdo se snaží naši politickou situaci změnit,“ prohlásila Makrlíková, která byla v minulosti mj. též redaktorkou zpravodajství ČT na přelomu let 2000 až 2001 pod ředitelováním Jany Bobošíkové, tedy v období tzv. televizní krize.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

ODS v uplynulém týdnu oficiálně zahájila předvolební kampaň. V ní se hodlá zaměřit především na úlevy pro mladé při koupi bytu nebo domu a též pomoci při získávání prvního zaměstnání, což vyvolalo řadu kontroverzních či uštěpačných komentářů na údajné levicové směřování někdejšího hegemona české pravice.


 

reklama

autor: jma

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

V Senátu smůla, tak chtěli zkusit Sněmovnu. Za to ale dostal Bartoš naloženo

21:00 V Senátu smůla, tak chtěli zkusit Sněmovnu. Za to ale dostal Bartoš naloženo

Ratifikační proces Istanbulské úmluvy nedávno zarazili senátoři, když tento mezinárodní dokument odm…