Levice si s vámi vytře zadek, vzkázal Mádl s Issovou

23.04.2010 10:27

Herci Jiří Mádl a Martha Issová vyzvali prostřednictvím spotu mladé lidi, aby přemluvili své prarodiče, že nemají volit levici.

Levice si s vámi vytře zadek, vzkázal Mádl s Issovou

Martha Issová společně s Jiřím Mádlem společně natočili klip, ve kterém radí mladým lidem, jak zabránit převzetí moci levicí. "Zajeďte za svými prarodiči a řekněte jim, že nestojíte o to, aby volili levici," vyzývá Issová v klipu Přemluv bábu!, který je ke shlédnutí na youtube.com.

"Jestli ve volbách zvítězí levice, budou za to moci staří lidé, a to můžou být i lidi z vaší rodiny," zazní v klipu. Mádl vysvětluje, že si lidé pamatují jen ty hezké věci, a už zapomněli, že komunisti přinutili nejschopnější lidi z této země odejít.

Mádl řekl MF DNES, že natočení klipu byla jeho vlastní iniciativa, kterou plánoval už delší dobu. Podle něj stojíme před důležitým krokem, a je na mladých lidech, jak rozhodnou. On sám se chtěl k takovéto situaci vyjádřit.

"Levou rukou si většinou lidé vytírají zadek. Když budete volit levici, ona si pak vytře zadek s vámi," říkají herci ve spotu.  

Čtěte také:
Krampol propaguje Paroubka. S vtipy o policajtech a vzpomínkami na mládí

Foto:youtube.com 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

20:21 ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

Podpoří změny ve slovenských veřejnoprávních médiích objektivitu a vyváženost, anebo povedou k ohrož…