Mynářovi bude ve volbách krýt záda Čuba

27.08.2013 21:31

Bývalý šéf HZD Agrokombinát Slušovice František Čuba míří na kandidátku za zemanovce do sněmovních voleb. Úspěch z krajských voleb se tak může zopakovat. Kandidovat bude ve stejném kraji jako hradní kancléř Vratislav Mynář.

Mynářovi bude ve volbách krýt záda Čuba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ing. František Čuba

„Plánujeme, že bude kandidovat, místo na kandidátce se ještě řeší,“ uvedl pro deník Právo jeden z vysoce postavených zemanovců. O tom, že bude František Čuba kandidovat ve volbách, hovořil už prezident Miloš Zeman v Hovorech z Lán.

Čuba tak může zopakovat úspěch z krajských voleb. Zde byl zařazen na poslední místo kandidátky, díky preferenčním hlasům se však vyhoupl na místo první s 2530 hlasy.

Ve Zlínském kraji bude mít už několik jasných soupeřů. Kandidátku ČSSD povede Antonín Seďa, za komunisty to bude Vladimír Koníček. V čele TOP 09 pak bude šéf Starostů a nezávislých Petr Gazdík. Lídra však stále hledají občanští demokraté, před třemi roky zde byl v čele kandidátky Petr Nečas, ten se ale nyní stáhl z politiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…