Neuvěřitelná zpráva z ODS. Přibývá jí prý spokojených příznivců

29.08.2013 18:54

Občanští demokraté slaví. Na Facebooku totiž mají 28 500 fanoušků a rozjíždějí nové projekty na dalších sociálních sítích. Lidé si tak například mohou konečně prohlédnout tři stovky fotografií ze života straníků.

Neuvěřitelná zpráva z ODS. Přibývá jí prý spokojených příznivců
Foto: red
Popisek: ODS, ilustrační foto

„ODS dlouhodobě vyniká ve využívání sociálních sítí, proto jsme se rozhodli přidat i na Flickr a na Pinterest,“ vysvětluje úřadující předseda Martin Kuba. A neopomněl zmínit, že v posledních dnech jim na Facebooku přibývají desítky nových fanoušků.

28 500 na Facebooku, 2 000 na Twitteru

ODS láká i na fotografie svých představitelů. „Fotografie na Flickru jsou uložené ve vysokém rozlišení, a tedy vhodné i pro tisk v malé velikosti. Novináři nebo další zájemci je mohou se svolením ODS použít, stačí napsat e-mail s informací, kde je chtějí využít,“ píší na svých stránkách.

A kolik voličů že se k nim hlásí? „V současné době mají občanští demokraté 28 500 fanoušků na Facebooku, 900 odběratelů na YouTube a necelé 2 000 followerů na Twitteru. Aplikaci ODS pro Android nebo iOS si stáhlo už několik stovek lidí.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Odvolávání“ Xavera nasvítilo výrok Vášáryové. Je to trestné? Nejen to se řeší

17:40 „Odvolávání“ Xavera nasvítilo výrok Vášáryové. Je to trestné? Nejen to se řeší

Kdo rozdmýchal nenávist ve společnosti, která nakonec vedla k atentátu na Roberta Fica? Moderátor a …