Zemanovci protestují: ČT nás záměrně poškozuje

18.08.2013 21:52

Česká televize zveřejnila informaci, že na rozdíl od jiných partají Strana práv občanů – zemanovci nezveřejnila náklady, které plánuje vynaložit na předvolební kampaň. To však není pravda.

Zemanovci protestují: ČT nás záměrně poškozuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: V pražském TOP hotelu se konal sjezd SPOZ

K záměrnému poškození mělo dojít v sobotních Událostech. „K tomu došlo uvedením informace, že na rozdíl od ostatních stran, SPOZ doposud nezveřejnila náklady, které plánuje vložit do volební kampaně,“ píše SPOZ ve svém tiskovém prohlášení.

Informace o nákladech na kampaň přitom není pravdivá. „Tato informace zazněla již ve čtvrtek na tiskovém brífinku SPOZ, kde místopředseda SPOZ Vladimír Kruliš jasně deklaroval, že SPOZ na volební kampaň počítá s částkou ve výši 20 milionů korun. Zároveň také dodal, že tato částka bude vynaložena na efektivní kampaň a SPOZ se chce svou kampaní zaměřit na co největší setkávání s voliči,“ píší dále zemanovci.

Celé tiskové prohlášení ZDE.

„Na tomto tiskovém brífinku byla přítomna také Česká televize. Taková vyjádření záměrně poškozují SPOZ, neboť se ji snaží prezentovat jako nedůvěryhodnou stranu. Žádáme o nápravu a uvedení pravdivých údajů v dalším vysílání Událostí,“ uzavírá politická rada SPOZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

20:21 ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

Podpoří změny ve slovenských veřejnoprávních médiích objektivitu a vyváženost, anebo povedou k ohrož…